• "Jouw toekomst wordt gecreëerd door wat je vandaag doet, 
  ​niet morgen"

  Ontdek jouw passie zodat jij gelukkiger, dichter bij je hart en moediger in het leven kan staan.

  Meld je aan!
 • "De meest interessante dingen gebeuren net aan de andere kant van je comfort zone"

  Strategieën om nieuwe mogelijkheden te creëren.

  Meld je aan!
 • "Als je de moed hebt om te beginnen, 
  ​heb je de moed om te overwinnen"

  Elk gedrag heeft een functie.

  Aanmelden voor kindercoaching!

Coaching bij Koachz

Wanneer een coach inzetten? Misschien vraag jij je dat wel eens af. Bij Koachz geloven we echt dat iedereen in staat is zijn leven te verbeteren, of dit nou van slecht naar goed of van goed naar beter is! Wij helpen je graag om de antwoorden en manieren te vinden die jou in staat stellen deze verbeteringen te bereiken. Wij kunnen jou hierin helpen met de verschillende vormen van coaching die wij bieden. Het antwoord op de vraag "Wanneer coaching?" is volgens ons; "Op elk moment, het kan altijd leuker of beter!". Lees meer over wie Koachz is op onze "Over ons" pagina. 


Door simpele vragen te stellen komen we veel te weten over waarmee en op welke manier we jou het beste kunnen helpen. Er is daarnaast heel veel te ontdekken aan lichaamstaal door middel van observatie. Bovenal, kan jij aan de hand van de vragen die wij stellen tot eigen inzichten komen, inzichten die jou zullen helpen groeien. We bieden technieken, stappen en handvatten die het mogelijk maken om te kunnen investeren in jouw liefdesrelatie en familierelatie, maar ook de relatie met jezelf. Deze technieken gebruiken wij zelf ook in onze eigen relatie, en ook duizenden anderen met ons. Met makkelijke strategieën die elke dag in te zetten zijn, strategieën die jij je eigen kan maken en die je kan toespitsen op wat jouw relatie (met je partner of met jezelf) op dit moment nodig heeft, maak jij jouw relaties sterker en leuker!

Bij Koachz zijn we opgeleid om jou in verschillende gebieden van je leven te coachen en ondersteunen: 


Naast de reguliere coaching sessies hebben we speciaal voor jou ook online relatie versterkende programma's opgezet om je de kans te geven aan jouw relatie te werken in je eigen tempo en vanuit de veiligheid van je eigen huis. Ook geven we regelmatig workshops over relaties waarin je in groepsverband kan leren over jezelf, je partner en jullie relatie en hoe je deze nog leuker en beter kan maken. Wij raden deze workshops ook aan als is een keer een ander soort "date-night"!

Alle intakes en coaching sessies kunnen we zowel in persoon bij ons in Den Haag doen, als online met een videogesprek. Zo kunnen we aan iedereen coaching bieden op een manier die jij prettig vindt.

​Life coaching

“Ontdek wat je werkelijk uit het leven wilt halen en hoe je dit bereikt.”

Waarom life coaching? Een goed gesprek met je partner, vrienden, ouders of je broer of zus is soms best fijn. Maar dit is niet altijd genoeg, soms heb je meer nodig. Hoeveel ze ook van je houden, deze mensen kunnen je geen spiegel voorhouden, ze kijken altijd vanuit hun eigen ervaringen naar jouw uitdagingen en daar kunnen ze ook niets aan doen. Is het voor jou tijd geworden voor een duidelijk en eerlijk antwoord, voor het creëren van een visie om jouw beste leven te kunnen leiden?

Zeg jij de volgende dingen wel eens tegen jezelf, familie of vrienden? 

 • Ik heb eigenlijk alles, hoe kan het dat ik me eigenlijk niet gelukkig voel?
 • Ben ik wel (goed) genoeg?
 • Waar doe ik het allemaal voor?
 • Ik weet niet wat ik met mijn leven wil of moet? 
 • Wat ik ook doe, ik doe het eigenlijk voor een ander.
 • Mijn hoofd is altijd zo vol, ik weet niet waar de uitknop zit.
 • Ik moet altijd “meer” van mezelf.


Dit zijn precies de gedachten waar jij met life coaching, ook wel personal coaching, van Koachz antwoorden en oplossingen op kan vinden!


Wat is life coaching met Koachz? In een coaching traject beginnen we door te kijken naar waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Door de coachingsessies en de technieken waarmee we werken kan jij op een praktische manier stappen nemen om te groeien naar de persoon wie jij wilt zijn. De invulling hiervan komt geheel vanuit jou doordat we deze afstemmen op jou grenzen, talenten en waar mogelijk net een stapje verder dan waar jij je comfortabel voelt. We dagen je uit net iets verder te gaan dan je zelf denkt dat je kan gaan. Zo vind jij nieuwe grenzen en kom je steeds een stapje dichterbij de toekomst die je voor ogen hebt!


Plan een gratis intake in en samen zorgen we ervoor dat jij nog sterker en beter in je vel komt te zitten en jij jouw beste leven kan leiden! 

​Relatiecoaching

“Maak met relatiecoaching liefde, passie, begrip en vertrouwen tot de kernwaarden in jouw relatie.”

Naar relatietherapie of niet? Stel jij jezelf of je partner vragen zoals:

 • Waarom lopen we altijd tegen dezelfde dingen aan? 

 • Waarom begrijpt mijn partner me niet?

 • Waarom doet mijn partner niet gewoon wat ik wil? 

 • We zijn uit elkaar gegroeid en wat nu? 

 • Waarom kan ik niet zo’n relatie hebben als …. ?

 • Ik heb alles al geprobeerd maar niets werkt/helpt! 


  Als dit herkenbaar is, kan jij met relatiecoaching van Koachz het begrip, de passie en de liefde weer terug vinden in jouw relatie!

  Jullie hoeven echt niet alles direct om te gooien. Iets in het verleden heeft gewerkt want toen vond je elkaar leuk genoeg om een leven samen te starten. Dat ‘iets’ werkt nu alleen niet (zo goed) meer of misschien zijn jullie het onderweg kwijtgeraakt. Nu dat jij je hier bewust van bent, kan je er juist heel goed aan werken om jullie passie en spark weer terug te krijgen! 


  Wanneer is relatiecoaching nodig? Iedereen heeft het in zich om te werken aan hun relatie, of dit nou is om deze te herstellen of juist naar een hoger niveau te tillen (uitzonderingen daargelaten, zoals mishandeling en aandoeningen). Er zijn verschillende manieren om helder te krijgen wat je wilt in je leven en in je relatie. Met relatiecoaching vinden jullie uit wat dit voor jullie als individu en als partners betekend. 


  Door kleine aanpassingen, kunnen hele grote veranderingen teweeg worden gebracht. Soms hoeft maar één iemand in de relatie bereid te zijn om te veranderen. Als je eenmaal zelf weet waar jij behoefte aan hebt, zijn er verschillende technieken om dit helder en duidelijk aan je partner te kunnen communiceren. Hierdoor kan er beweging tot stand komen, die de ander en de gehele relatie de ruimte geeft om (mee) te veranderen. Dit allemaal zorgt ervoor dat jullie samen sterker kunnen worden.


  Elke relatie is anders en heeft ook andere hulp en steun nodig. Soms is het goed om direct met zijn tweeën de coaching te starten en soms komt er tijdens de intake of sessies uit dat je eerst of daarnaast ook aan jezelf moet werken zodat het ten goede van jullie relatie komt. Koachz biedt daarom zowel 1-op-1 (persoonlijke sessie) als 1-op-2 (koppel sessie) relatiecoaching sessies aan. Klinkt een coaching sessie als net een te grote stap voor jou? Dan hebben we ook online relatie versterkende programma's wat jullie vanuit huis zelf kunnen doorlopen om je relatie te versterken en nog leuker te maken. 


  Meld je aan voor een gratis intake van 30 minuten om te ontdekken wat voor coaching jij en jouw relatie op dit momenten het beste kunnen gebruiken.

  ​Online Relatie Versterkende Programma's

  Veilig vanuit je eigen omgeving werken aan je relatie met heldere en versterkende technieken die je via video's uitgelegd krijgt en vervolgens mee kan oefenen. Deze video’s kan je telkens terug kijken en opnieuw inzetten, daarnaast hoort bij elke video een worksheet die je vaak eerst zelf moet invullen om daarna rustig met je partner te kunnen bespreken. Je krijgt een jaar lang toegang tot de video’s, dus je kan ze opnieuw bekijken en ze helemaal eigen maken. 


  Op het moment maken we nog een aantal aanpassingen aan de programma's om jou de beste kwaliteit te kunnen bieden! Wil jij graag meer weten over deze programma's of je direct inschrijven? Laat het ons weten en we sturen je een berichtje zodra je aan de slag kan!

  Schrijf je in voor onze Weekly's!

  Ontvang jij graag elke week praktische informatie over relaties en hoe jij jouw relatie sterker kan maken in je mail ontvangen? 

  Schrijf je nu gratis in voor onze wekelijkse inzicht! 

  Wil jij graag meer lezen over relaties en wat je kan doen om jouw eigen relatie te verbeteren? Neem een kijkje op onze blog

  ​Kindercoaching

  “Elk gedrag heeft een functie.  Wat probeert jouw kind te zeggen?” 

  Kinderen laten vaak gedrag zien waarvan ouders niet meer weten wat ze ermee aan moeten. Op school hebben ze geen tijd om daar ook nog aandacht aan te besteden. Met kindercoaching helpen we jou als ouder die vastloopt met je kind of jouw kind die vastloopt met zichzelf dit gedrag te begrijpen en te gebruiken. 


  Wat is kindercoaching? Met een gedragsspecialist als kindercoach komt u tot inzichten en ontvangt u technieken om problemen te voorkomen. Uw kind kan onder andere moeite hebben met zelfvertrouwen, faalangst, nachtmerries, gescheiden ouders, verveling, uitdaging of duidelijkheid en handreikingen in de opvoeding. Wij ondersteunen zowel ouder, als kind in het achterhalen van de moeilijkheden en het vinden van de oplossingen. 

  Bij Koachz werken we vanuit de overtuiging dat elk gedrag een functie heeft en deze kunnen we achterhalen. Wanneer we weten wat het kind onbewust probeert te bereiken en welke overtuiging het heeft om daar het bijbehorende gedrag bij te gebruiken, kunnen we werken aan verandering. Met eenvoudige strategieën voor ouders en speelse strategieën voor kinderen kunnen we gedrag ook veranderen. Het aanleren en vastzetten van nieuwe overtuigingen en het leren om hier op een andere manier over te communiceren zal het kind helpen om het gedrag aan te passen wanneer dat noodzakelijk is. Het kan ook zomaar zijn dat de ouders niet begrijpen wat het kind probeert te zeggen. In dat geval ligt de noodzakelijke gedragsverandering niet bij het kind maar bij de ouder of verzorger. 


  Wij werken zowel met ouders, als met het kind. Beide partijen zijn nodig om werkelijk gedragsverandering te kunnen bereiken. Elke ouder en kind heeft andere soort coaching nodig. Plan een gratis intake met ons in om te kijken wat voor coachingstraject het best bij jou en jouw kind past.