Relatie Blog

Conflict is goed voor je relatie
Conflicten, ruzies en heftige discussies, het hoort er allemaal bij. Geen voorspoed zonder tegenspoed, maar waar is het goed voor en waarom vallen we steeds weer in diezelfde valkuil.
13 Aug 2021 09:37 - Comment(s)
Communiceren of een stok om mee te slaan!
Communicatie blijft lastig. Het gaat eigenlijk meer om luisteren dan om praten. Maarja probeer dat maar eens.
14 May 2021 14:03 - Comment(s)
Lucht klaren na een fikse ruzie

Soms kan je huis wat zwaar aanvoelen na zo'n donkere periode, maar zo ook de kamer als er net een fikse ruzie is geweest of dat er een “ zwaar” gesprek heeft plaatsgevonden. Je kent dat gevoel vast wel. Je voelt het aan de sfeer of energie in een ruimte zonder dat je precies weet wat er is geze...

30 Apr 2021 13:37 - Comment(s)
Train je brain door meditatie!
Iedereen kijkt op een bepaalde manier naar de wereld. Wanneer dat niet meer werkt is het tijd voor verandering… Maar als het allemaal in je hoofd vast zit, hoe verander je dan? Hoe doorbreek je gewoontes van jezelf die je al jaren hebt?
09 Apr 2021 08:03 - Comment(s)
Met de Stroom Mee
Als we in een goede “ flow” zitten dan gaat alles makkelijker, we zitten beter in ons vel, de uitdagingen op ons pad kunnen we makkelijker aan en we zien meer mogelijkheden. Ook in een relatie werkt dit soms op dezelfde manier .
25 Mar 2021 10:13 - Comment(s)
Kwets zijn ego niet, het is alles wat hij heeft!
5 geheimen om duidelijk te maken waarom communiceren met mannen soms zo moeilijk kan zijn. Waarom ze geen praters zijn en je ze maar beter met rust kan laten.
09 Mar 2021 12:54 - Comment(s)
Het is al tijden niet meer zoals het was in de relatie.
Een tijd geleden ontving ik feedback over een relatie waar de grootste uitdaging de prognose van Alzheimer is. Het zijn gebeurtenissen in het leven, die relaties beinvloeden. Hoe gaan we om met veranderende omstandigheden in een relatie of dat het al tijden niet meer is wat het was...
05 Mar 2021 09:05 - Comment(s)
5 tips die je moet weten voordat je ruzie met je vrouw maakt!
We hebben allemaal wel eens zo’n moment waar we ons haar uit ons hoofd willen trekken omdat we gefrustreerd zijn over een discussie die we met onze partner hebben die nergens toe leidt. Hier volgen 5 Tips om ruzie te voorkomen.
02 Mar 2021 14:19 - Comment(s)
In het kort ons verhaal! 
Welkom op deze blog en leuk dat je ons hier volgt! We zijn vanuit onze coaching ervaring en eigen uitdagingen in onze relatie enkele jaren geleden begonnen met Koachz en nu dan ook deze blog. Omdat we uit ervaring weten hoe het ook anders kan, hoe moeilijk een relatie kan zijn…..
26 Feb 2021 10:27 - Comment(s)